Hívjon emeltdíjas számaink egyikén! Munkaügy: +0690900970 | Munkavédelem: +0690900971

Rólunk

Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. 17 éves múltra tekint vissza, 2004. évben alakult.

Tevékenységi körei: könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, pályázatírás és projektmenedzselés, valamint munkaügyi tanácsadás és -problémamegoldás.

Munkavállalóink száma jelenleg (ideértve az ügyvezetést is) 9 fő:

Folyamatosan továbbképzéseken veszünk részt, hogy saját területünkön naprakész tudással rendelkezzünk és a tőlünk megszokott színvonalon lássuk el ügyfeleinket. Büszkék vagyunk arra, hogy a szerződéseinkben írásban is vállalt pénzvisszafizetési- és/vagy bírságátvállalási garanciánkat egyetlen esetben sem kérték még számon rajtunk, valamint felelősségbiztosításunkat sem kellett még igénybe venni.

Célunk az volt, hogy a KKV szektor szereplői mindezen szolgáltatásokat egy helyen megkaphassák. Szlogenünk is ez: “Intézzen mindent 1 helyen!”

Munkatársaink

Dr. Tihanyi Tamás

Szakvizsgázott jogász, munkajogi szakjogász

9 évig dolgozott munkaügyi felügyelőként a Baranya Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervénél. 2015. óta munkatársa az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft-nek. A PÁNIKGOMB munkajogi részét vezeti, egyben K + F munkatárs is, aki meghatározó szerepet tölt be a PÁNIKGOMB sikeres működtetésében, fejlesztésében.

Szatai Éva

Munkavédelmi szakmérnök, tűzvédelmi főelőadó és munkaügyi-adatvédelmi tanácsadó

12 évi dolgozott két Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervénél, előbb munkaügyi-, később pedig munkavédelmi ellenőrként. A PÁNIKGOMB munkavédelmi és tűzvédelmi részét vezeti.

Csongár Gábor

Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. ügyvezető-tulajdonosa

A PÁNIKGOMB kitalálója, vezetője, egyben K+F munkatársa is, aki a folyamatos fejlesztésekért is felel. Végzettségei: Közgazdász, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő. Jelenleg Okleveles adószakértőnek (forgalmi adó szakon) és Felszámolási és vagyonfelügyeleti Szakközgazdásznak tanul.

Tóka Anita

Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. pályázatíró és projektmenedzser munkatársa

A PÁNIKGOMB technikus munkatársa. Ő fogja össze a PÁNIKGOMB működését, adja biztos hátteret, koordinálja a folyamatokat, hogy szakértő kollégáink kizárólag csak az Ön vállalkozásának segítésével foglalkozhassanak.